| First Johnny Depp Bulgarian fan cite |
Search
Members
Calendar
|
| Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
|
|
| Pages: (3) [1] 2 3 ( Go to first unread post ) | ![]() ![]() ![]() |
| klapauciusjd |
Posted: November 14, 2006 11:27 am
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 1044 Member No.: 1 Joined: June 13, 2006 |
Ето тук е мястото да пускате линкове към клипчета, които вие сте направили за Джони деп.
Ето и първите няколко: 1) Това е филмчето, което виждате всеки път, като влезете в сайта 2) Малко по- дълго филмче...
-------------------- ![]() |
| betty |
Posted: November 14, 2006 12:43 pm
|
![]() !!!No comment!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderators Posts: 701 Member No.: 19 Joined: September 12, 2006 |
http://www.deppimpact.com/video/letterman_potc2.wmv
това не съм го правила аз
| klapauciusjd |
Posted: November 18, 2006 11:13 am
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 1044 Member No.: 1 Joined: June 13, 2006 |
Ето още едно от мен. Това е нещо като Слайдшоу, защото са само снимки, без никаква музика.
Attached File ( Number of downloads: 132 )
samo_snimki__bez_muzika.zip
| betty |
Posted: November 18, 2006 05:21 pm
|
![]() !!!No comment!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderators Posts: 701 Member No.: 19 Joined: September 12, 2006 |
http://www.youtube.com/watch?v=jmgd7oyrwdw...related&search=
Страшна е песничката направо ме разбива ако някой може да я намери и текста ще съм много багодарна!!!
| klapauciusjd |
Posted: November 20, 2006 02:08 pm
|
Eто това го направи една приятелка за мен
| klapauciusjd |
Posted: November 20, 2006 02:12 pm
|
You are a rich man
You are a rich rock singer You are a busy man with the midas touch I like you a lot in the mix Johnny Depp Johnny Depp! Johnny Depp Johnny Depp! You are a working class dog You are a busy man You own the Viper Room in Hollywood, California You can really call the shots Johnny Depp Johnny Depp! Johnny Depp Johnny Depp! You are a friend to the end You are a messiah You are a great man on a ride I like you very well in the mix Johnny Depp Johnny Depp! Johnny Depp Johnny Depp! Не знам дали е това. Но и този текст не е лош
| TheBlackPearl |
|
![]() 10% фен ![]() Group: Members Posts: 24 Member No.: 21 Joined: October 18, 2006 |
| betty |
Posted: December 05, 2006 01:37 pm
|
ужас!!!!!!!!!!!!!!!нямам думи!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.vbox7.com/play:3d28f616? klapauciusjd: Да..! Ква ебавка само! Монтажът обаче не беше чак толкова зле и ако бяха избрали някой, който и да е друг актьор, бих се спукала от смях... Само че такава подигравка с Джони Деп единствено ме вбесява! jacky.sparrow: Тва си е пълна ебавка с Джони. Наистина, ако беше който и да е друг актьор, дори Орландо Блум, щях да се пръсна от смях, но Джони Деп???????????????
| TheBlackPearl |
|
![]() 10% фен ![]() Group: Members Posts: 24 Member No.: 21 Joined: October 18, 2006 |
Ето и още едно клипче!
Клипче Аз не мисля, че онова е подигравка! Ако беше така за нищо на света не бих казала, че ми е едно от любимите, просто е смешно и готино, но се съмнявам да е направено с цел подигравка!
| klapauciusjd |
Posted: December 23, 2006 11:25 am
|
1. Това е клипче на песента "Into the Great Wide Open" на Том Пити, в което Джони Деп участва (доста повече, отколкото в "Gods gonna Cut You Down"/
2. От тук можете да си свалите клипчето към песента "Itäs a shame about Rey", в което предполагам се досещате кой участва.
| betty |
Posted: December 28, 2006 02:38 pm
|
http://www.deppimpact.com/video/gg06_redcarpet.wmv
klapauciusjd: Оу, много са сладки двамата! Джони особено! Това беше от наградите "Златен Глобус", нали? А това 2003 година е било, или?
| jacky.sparrow |
|
|
55% фен ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 200 Member No.: 28 Joined: December 30, 2006 |
-------------------- "BETTER A LIVING COWARD THAN A DEAD FOOL" СВОБОДА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИЦИ В ЛИБИЯ!НЕ СТЕ САМИ!
![]() ![]() a sparrabeth video anti-willabeth |
| Jenny |
Posted: January 10, 2007 06:25 am
|
![]() 45% фен ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 174 Member No.: 27 Joined: December 21, 2006 |
Много сладки клипчта...ама нещо почвам да ревнувам от Кийра
-------------------- |
| jacky.sparrow |
|
|
55% фен ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 200 Member No.: 28 Joined: December 30, 2006 |
ми да ти кажа и аз в началото бях така.но после като ги видях колко са сладки като двойка и ми стана някак гузно
hmm.santa sparrow?thats interesting! captain Jack Sparrow look-alike contest приключенията на капитан Джак Спароу:библиотеката приключенията на капитан Джак Спароу:премиерата на "съндъкът на мъртвеца" приключенията на капитан Джак Спароу:обратно в училище приключенията на капитан Джак Спароу:боулинг айде,стигат ви толкова
-------------------- "BETTER A LIVING COWARD THAN A DEAD FOOL" СВОБОДА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИЦИ В ЛИБИЯ!НЕ СТЕ САМИ!
![]() ![]() a sparrabeth video anti-willabeth |
| klapauciusjd |
Posted: January 10, 2007 05:27 pm
|
Много са сладки клипчетата с Кийра, наистина. Но аз имам идея да направя и такива за Ванеса и Джони. Проблемът е, че имат само един общ филм, които дори не знам от къде да си изтегля.
Различните там интервюта и т.н., където пак са заедно също не могат да бъдат свалени на компоютъра ми. Но ако някой знае как или има достатъчно материали, моля, нека направи нещо! Аз със сигурност ще скрепя някое свясно клипче, само че не знам кога, защото тази седмица ми е малко напрегната... Дано успея до понеделник.
Pages: (3) [1] 2 3 |
![]() ![]() ![]() |