| First Johnny Depp Bulgarian fan cite |
Search
Members
Calendar
|
| Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
|
|
Правила| Pages: (23) [1] 2 3 ... Last » ( Go to first unread post ) | ![]() ![]() ![]() |
| klapauciusjd |
Posted: January 10, 2007 02:19 pm
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 1044 Member No.: 1 Joined: June 13, 2006 |
И тъй като из целия форум постоянно се завързват разговори, решпих, че ще е по- добре да се направи отделна тема за тях. Тук всеки може да си пише каквото иска, да обсъжда с останалите всичко (не само Джони Деп).
-------------------- ![]() |
| klapauciusjd |
Posted: January 11, 2007 06:01 pm
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 1044 Member No.: 1 Joined: June 13, 2006 |
Виждам, че три от нас сме заедно във форума.. Бихме могли да си початим в тази тема..
Само дето аз след две минутки ще стана.. Нищо, пак.. Какво правите докато сте във форума? В смисъл, ако няма вече къде да пишете (тъп въпрос, знам.. ). И кажете, интересно ми е, какви видове филми обичате да гледате (хоръри, любовни..)(двата въпроса нямат нищообщо едно с друго, ама аз знам, че мисълта ви бързои скача, така че се надявам да няма проблеми с асимилирането. Знам, че тази вечер сивото ми веществото се е сковало )обратно пропорционално на времето), сори за което.). И така, не е нужно да се опитвате да разберете какво исках да кажа, само ми отговорете...
| Jenny |
Posted: January 11, 2007 06:37 pm
|
![]() 45% фен ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 174 Member No.: 27 Joined: December 21, 2006 |
Като изключим джонидепските филми аз харесвам хоръри и криминални и общо взето разни кървища и страхотии...и много обичам анимации
-------------------- |
| jacky.sparrow |
|
|
55% фен ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 200 Member No.: 28 Joined: December 30, 2006 |
аз пък харесвам любовни,главно такива в които се разказва за нечия невъзможна любов,приключенски,главно за пирати
-------------------- "BETTER A LIVING COWARD THAN A DEAD FOOL" СВОБОДА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИЦИ В ЛИБИЯ!НЕ СТЕ САМИ!
![]() ![]() a sparrabeth video anti-willabeth |
| klapauciusjd |
Posted: January 12, 2007 11:12 am
|
Е, аз обичам най- различни филми, стига да бъдат добре направени. Нямам нищо против никой от жанровете. Преди не понасях уестърни, но покрай Джони Деп ("Мъртвец", "Имало едно време в Мексико" и те станаха приемливи.. Рядко гледам екшъни, защото просто няма нищо свясно в тях, но пък ако няма нищо друго, и те стават.
| klapauciusjd |
Posted: January 12, 2007 11:31 am
|
||||
||||
| jacky.sparrow |
|
|
55% фен ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 200 Member No.: 28 Joined: December 30, 2006 |
бравооооо!аплодисменти за рози!!!!!аз пък точно оная книга я нямам
едит:поствах още две клипчета!едното е "Джони Деп среща Джак Спароу".много е яко,и наистина трябва да се види!!!
-------------------- "BETTER A LIVING COWARD THAN A DEAD FOOL" СВОБОДА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИЦИ В ЛИБИЯ!НЕ СТЕ САМИ!
| klapauciusjd |
Posted: January 12, 2007 12:10 pm
|
Да, видях клипчетата.. Всъщност първото (дет е 9 мин) не го изгледах до края. А второто е интересно, да
А за оная книга- аз пък имам 2! Майка ми я подари малкослед като излезе, а 3 месеца след тва- баба ми за Коледа
| jacky.sparrow |
Posted: January 12, 2007 02:18 pm
|
|
уоу!значи ми трябват още 15 лв.тва ще е трудно...или не...ммм.утре като излизам с Жени мога да си зема портмонето и да метна нашите че съм си похарчила парите,и после пак да поискам...и няколко пъти така и ще имам книга и аз!!!
| klapauciusjd |
Posted: January 18, 2007 06:34 pm
|
||
Защо влизаш в болница?! И как така не знаеш кога ще излезеш? Какво ти има? Някаква операция ли ще ти правят?
||
| klapauciusjd |
Posted: February 02, 2007 06:29 pm
|
Ами otherwise ми напомни за една тема, която исках да обсъдя с вас, а именно- липсата на представители на мъжкия пол във фенклуба на Джони Деп
| klapauciusjd |
Posted: February 03, 2007 07:48 am
|
Искам да кажа нещо.
За известно време ще мога да влизам малко по- рядко във форума, защото ни спират нета. не знам колко дълго точно, около две седмици. Аз ще влизам, разбира се, само че просто по- рядко. затова оставам betty и Меланхолия да се грижат за форума докато ме няма
| Меланхолия |
Posted: February 03, 2007 02:22 pm
|
![]() 60% фен ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderators Posts: 220 Member No.: 9 Joined: June 23, 2006 |
Не се притеснявай,Рози,оставяш форума в сигурни ръце.
This post has been edited by Меланхолия on February 03, 2007 02:23 pm
| tedi4ka |
Posted: February 04, 2007 10:15 am
|
|
95% фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 368 Member No.: 35 Joined: January 21, 2007 |
Едва ли няма много мъже,защото не харесват Джони,просто съгласете се мъжете рядко се запалват чак толкова по актьори-в смисъл от мъжки пол,но пък това не значи,че не му се кефят,напр.баща ми много го харесва,е то може и аз да съм му повлияла,но все пак
| tedi4ka |
Posted: February 14, 2007 02:37 pm
|
|
95% фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 368 Member No.: 35 Joined: January 21, 2007 |
Честит Св.Валентин на всички,които го празнуват,пожелавам ви да си прекарате страхотно,макар и без Джони
Pages: (23) [1] 2 3 ... Last » |
![]() ![]() ![]() |