Forum Rules Правила

1. Писането на кирилица е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Ако нямате инсталирана такава, можете да си я изтеглите от тук:http://store2.data.bg/dancc/phonetic_XP_BG_kb.EXE 2. Всякакъв FLOOD, SPAM или както и да го наречем е ЗАБРАНЕН! За flood (или "наводнение" в превод) се счита всяко мнение с по- малко от десет думи, като например "Опа!", "Извинявай!","И аз съм на твоето мнение" и така нататък. 3. Използвайте бутона "Edit" за да поправите мнението си, а не пишете напълно ново! 4. Не обиждайте други потребители и бъдете толерантни. 5. Размерът на аватара трябва да е не повече от 100x100, а ако искате картинка в подписа, тя не бива да е повече от 25000b . За всяко неспазване на правилата потребителят получава наказателни точки (техният брой се вижда под потребителското ти име и аватара). От администратора (klapauciusjd)

Pages: (23) [1] 2 3 ... Last »  ( Go to first unread post ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Свободни разговори
klapauciusjd
Posted: January 10, 2007 02:19 pm
Quote Post

Administrator

Group: Admin
Member No.: 1

И тъй като из целия форум постоянно се завързват разговори, решпих, че ще е по- добре да се направи отделна тема за тях. Тук всеки може да си пише каквото иска, да обсъжда с останалите всичко (не само Джони Деп).
wink.gif

--------------------
user posted image
PMEmail PosterUsers Website
klapauciusjd
Posted: January 11, 2007 06:01 pm
Quote Post

Administrator

Виждам, че три от нас сме заедно във форума.. Бихме могли да си початим в тази тема..
Само дето аз след две минутки ще стана.. Нищо, пак..
Какво правите докато сте във форума? В смисъл, ако няма вече къде да пишете (тъп въпрос, знам.. ). И кажете, интересно ми е, какви видове филми обичате да гледате (хоръри, любовни..)(двата въпроса нямат нищообщо едно с друго, ама аз знам, че мисълта ви бързои скача, така че се надявам да няма проблеми с асимилирането. Знам, че тази вечер сивото ми веществото се е сковало )обратно пропорционално на времето), сори за което.). И така, не е нужно да се опитвате да разберете какво исках да кажа, само ми отговорете...

--------------------
user posted image
Jenny
Posted: January 11, 2007 06:37 pm
Quote Post

45% фен

Group: Members
Member No.: 27

Като изключим джонидепските филми аз харесвам хоръри и криминални и общо взето разни кървища и страхотии...и много обичам анимации tongue.gif

--------------------
PMEmail Poster
jacky.sparrow
  Posted: January 12, 2007 11:01 am
Quote Post

55% фен

Member No.: 28

аз пък харесвам любовни,главно такива в които се разказва за нечия невъзможна любов,приключенски,главно за пирати rolleyes.gif ,също и анимация.имаше едно филмче..."юланда,дъщерята на черния корсар"...така мисля че беше...а също и филми с много коли,много бързи скорости имного взривяващи се коли rolleyes.gif .но ако искаш да ме подкупиш с филм,най-добра работа вършат "том и джери" rolleyes.gif

--------------------
"BETTER A LIVING COWARD THAN A DEAD FOOL" СВОБОДА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИЦИ В ЛИБИЯ!НЕ СТЕ САМИ!

user posted imageuser posted image

a sparrabeth video anti-willabeth
PMEmail Poster
klapauciusjd
Posted: January 12, 2007 11:12 am
Quote Post

Administrator

Е, аз обичам най- различни филми, стига да бъдат добре направени. Нямам нищо против никой от жанровете. Преди не понасях уестърни, но покрай Джони Деп ("Мъртвец", "Имало едно време в Мексико" и те станаха приемливи.. Рядко гледам екшъни, защото просто няма нищо свясно в тях, но пък ако няма нищо друго, и те стават.
smile.gif

--------------------
user posted image
klapauciusjd
Posted: January 12, 2007 11:31 am
Quote Post

Administrator

QUOTE (klapauciusjd)
Само че аз съм до 13.00-13.30 (различно) на курсове по актьорско майсторство

QUOTE (jacky.sparrow)
курсове по актьорско майсторство?браво!!!тва е много яяяякооооооо!ееех,как искам и аз!ама ни може...макар че и без такива ставам за добра актриса...малко или много... rolleyes.gif

johnnydepp/04.gif Да.... В началото имахме нещо като рпиемен изпит- трябваше да си изберем някой цитат от някоя книга и да го кажем изразително. Само че аз, разбира се, исках нещо свързано с Джони Деп. Затова цитирах от онази книжка (с телескопа) сцената, дето Джак и Елизабет са сами на острова. biggrin.gif И ме харесаха.. johnnydepp/04.gif tongue.gif

--------------------
user posted image
jacky.sparrow
  Posted: January 12, 2007 11:37 am
Quote Post

55% фен

бравооооо!аплодисменти за рози!!!!!аз пък точно оная книга я нямам johnnydepp/cryer8dj.gif и ся събирам пари за да си я зема,въпреки че незнам колко струва...хехе,аз съм луда глава! johnnydepp/277.gif rolleyes.gif
едит:поствах още две клипчета!едното е "Джони Деп среща Джак Спароу".много е яко,и наистина трябва да се види!!!

--------------------
"BETTER A LIVING COWARD THAN A DEAD FOOL" СВОБОДА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИЦИ В ЛИБИЯ!НЕ СТЕ САМИ!

PMEmail Poster
klapauciusjd
Posted: January 12, 2007 12:10 pm
Quote Post

Administrator

Да, видях клипчетата.. Всъщност първото (дет е 9 мин) не го изгледах до края. А второто е интересно, да smile.gif.
А за оная книга- аз пък имам 2! Майка ми я подари малкослед като излезе, а 3 месеца след тва- баба ми за Коледа johnnydepp/04.gif johnnydepp/04.gif . Само че сега баба си я взе обратно и каза, че ще отиде в магазина и ще я смени за пъзел на Карибски пирати biggrin.gif . Книгата струва 30лв, ако се интересуваш.

--------------------
user posted image
jacky.sparrow
Posted: January 12, 2007 02:18 pm
Quote Post

55% фен

уоу!значи ми трябват още 15 лв.тва ще е трудно...или не...ммм.утре като излизам с Жени мога да си зема портмонето и да метна нашите че съм си похарчила парите,и после пак да поискам...и няколко пъти така и ще имам книга и аз!!!

--------------------

PMEmail Poster
klapauciusjd
Posted: January 18, 2007 06:34 pm
Quote Post

Administrator

QUOTE (jacky.sparrow)
утре влизам в болница в пловдив,и незнам кога ще изляза..

Защо влизаш в болница?! И как така не знаеш кога ще излезеш? Какво ти има? Някаква операция ли ще ти правят?

--------------------
user posted image
klapauciusjd
Posted: February 02, 2007 06:29 pm
Quote Post

Administrator

Ами otherwise ми напомни за една тема, която исках да обсъдя с вас, а именно- липсата на представители на мъжкия пол във фенклуба на Джони Деп rolleyes.gif unsure.gif . Не е чаааак толкова учудващо, че женските сме повече, но чак пък да имаме само двама регистрирани мъжкари, тва е вече странно.. аз си мислех, че и мъже го харесват (и само като актьор, а някои и като нещо повече... rolleyes.gif ). А вие какво мислите?

--------------------
user posted image
klapauciusjd
Posted: February 03, 2007 07:48 am
Quote Post

Administrator

Искам да кажа нещо.
За известно време ще мога да влизам малко по- рядко във форума, защото ни спират нета. не знам колко дълго точно, около две седмици.
Аз ще влизам, разбира се, само че просто по- рядко.
затова оставам betty и Меланхолия да се грижат за форума докато ме няма wink.gif

--------------------
user posted image
Меланхолия
Posted: February 03, 2007 02:22 pm
Quote Post

60% фен

Group: Moderators
Member No.: 9

Не се притеснявай,Рози,оставяш форума в сигурни ръце. wink.gif

This post has been edited by Меланхолия on February 03, 2007 02:23 pm

--------------------
user posted image
PMEmail PosterICQ
tedi4ka
Posted: February 04, 2007 10:15 am
Quote Post

95% фен

Member No.: 35

Едва ли няма много мъже,защото не харесват Джони,просто съгласете се мъжете рядко се запалват чак толкова по актьори-в смисъл от мъжки пол,но пък това не значи,че не му се кефят,напр.баща ми много го харесва,е то може и аз да съм му повлияла,но все пак tongue.gif

--------------------
user posted image
PMEmail Poster
tedi4ka
Posted: February 14, 2007 02:37 pm
Quote Post

95% фен

Member No.: 35

Честит Св.Валентин на всички,които го празнуват,пожелавам ви да си прекарате страхотно,макар и без Джони sad.gif tongue.gif

--------------------
user posted image
PMEmail Poster
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Topic Options Pages: (23) [1] 2 3 ... Last » Reply to this topic Fast ReplyStart new topicStart Poll