| First Johnny Depp Bulgarian fan cite |
Search
Members
Calendar
|
| Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
|
|
Правила![]() ![]() ![]() |
| klapauciusjd |
Posted: January 15, 2007 06:14 pm
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 1044 Member No.: 1 Joined: June 13, 2006 |
![]() Режисьор: Тим Бъртън В ролите: Johnny Depp, Winona Ryder, Dianne Wiest Да си призная честно, този филм не съм гледала целия. Знам за какво става въпрос, гледах отделни сцени, както и някакво филмче за това как са снимали "Едуард ръцете- ножици". Но самия филм все още не съм изгледала до края.. Веднъж го даваха по БТВ и тогава исках да го гледам, само че баба ми бе окупирала телевизора с некви сълзливи глупости и успях да видя сичко на сичко 5 мин от целия филм. И след това си го свалих на компютъра. Гледах го донякъде, но ми стана скучно и го спрях. И после без да исках го изтрих )всъщност затрих си всички филми...) и оттогава не съм правила други опити да го гледам. Но все пак ще кажа нещо за него. Сниман е през 1990 година. това е първият филм на Джони с режисьора Тим Бъртън. Първият от една цяла поредица... От ова, което гледах от филма, мога да кажа, че Джони е много добър в ролята си може да ти разтопи сърцето.. Но с този грим е променен до неузнаваемост! Доста е било рисковано да приеме една такава роля още в началото на кариерата си. Първо, характерът е много сложен, а Джони още няма опит. Второ, историята не е типичен блокбъстър, така че най- вероятно няма да има големи печалби. Трето, след сериите "Улица Джъмп 21" Деп се е утвърдил като тийнейджърски идол и секс- символ. С нещо от рода на "Едуард ръцете-ножици", той напълно би разбил имиджа си. Е, той поема риска (както ще продължи и по време на цялата си кариера!) и се утвърждава не само като несериозен и преходен хлапак със секси излъчване, а и като един сериозен и талантлив млад актьор. Той самия е решил, за да се потопи по- добре в ролята си, да носи костюма и ножици през цялото време. Е, с костюма нее успял чааак през цялото време, защото било ужаасно горещо! Но с ножиците се е прибирал и вкъщи, дори е спал с тях. Доста от чертите на Едуард са хрумвания на Джони. Това, че той има толкова малко реплики например- по сценарии били много повече, само че Деп ги е съкратил или по- скоро компенирал с играта си. Пак всичко е ясно, но по един по- близък до сърцето начин. И по време на снимките той се запознава с бъдещата си любов, Уинона Райдър. За жалост връзката им е провалена заради постоянния натиск от страна на медиите. двамата млади актьори просто не издържали на напрежението, започнали и по- често да се карат, докато накрая не се разделят... Е, аз за филма нищо не казах поради простат причина, че не мога. Но ще оставя това на вас. Оценка също не би ми било възможно да поставя, но от мненията, които съм чувала, мога да кажа, че филмът е хубав.
-------------------- ![]() |
| crystal_sun_girl |
|
|
30% фен ![]() ![]() Group: Members Posts: 118 Member No.: 46 Joined: March 25, 2007 |
Този филм просто няма нужда от коментар! Това е една от малкото толкова чувствени истории, които съм гледала! За мен си е като класика!!!!
-------------------- If you were a wink, I'd be a nod
If you were a seed, well I'd be a pod. If you were the floor, I'd wanna be the rug And if you were a kiss, I know I'd be a hug Нов форум, в който съм съадмин. Има секцийки за Джони, Кийра, Виго, Токио Хотел и още мнооого други. Ако някой иска да си каже мнението за звездите (било то добро или не чак толкова) и в същото време да се позабавлява, може да го направи тук: http://dejavu.4umer.net/ |
| lady_sparrow |
Posted: April 23, 2007 02:40 pm
|
![]() 75% фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 293 Member No.: 30 Joined: January 06, 2007 |
Много тъжен и завладяващ филм! На края, естествено, се разплаках! Наистина хубав филм, а главната роля е изиграна по най-добрия начин!!!!!!!!!
-------------------- Ida Scott Taylor once wrote: Do not look back and grieve over the past, for it is gone; and do not be troubled about the future, for it has not yet come. Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering.
|
| tedi4ka |
Posted: April 26, 2007 02:53 pm
|
|
95% фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 368 Member No.: 35 Joined: January 21, 2007 |
Едуард Ножиците е наистина един неверочтно трогателен филм за различните и тяхното място в живота,в обществото,в любовта!А и едно не може да се отрече-химията м/у Джони и Уинона
| johnnkadeppka |
Posted: June 27, 2007 11:58 am
|
![]() 20% фен ![]() Group: Members Posts: 71 Member No.: 67 Joined: June 26, 2007 |
Добър филм, тъжен и с перфектна игра от страна на Depp, както венаги...
-------------------- |
| black_heart |
Posted: September 07, 2007 10:09 am
|
![]() 5% фен Group: Members Posts: 15 Member No.: 82 Joined: September 07, 2007 |
|
| Tedinka |
Posted: January 04, 2008 07:33 pm
|
|
5% фен Group: Members Posts: 2 Member No.: 115 Joined: January 04, 2008 |
Любимият ми филм!
|
| klapauciusjd |
Posted: January 08, 2008 08:18 pm
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 1044 Member No.: 1 Joined: June 13, 2006 |
хм, аз още не съм го гледала..
И то не че го нямам, от година някъде вече си го имам и на ДВД, но просто.. Въобще нямам представа зашо, но не искам... Знам, че филмът е страхотен, все пак това са джони и Тим...
| Jack1600 |
Posted: May 03, 2008 07:02 am
|
|
5% фен Group: Members Posts: 4 Member No.: 169 Joined: May 03, 2008 |
Няма как да вляза в форум за Джони и да не напиша нищо за Едуард така че започвам. Това е първият филм на Джони и като че ли е един от най-добрите примери за неговото творчество като цяло. Тим Бъртън е превъзходен а филма наистина си е затрогващ и заслужава внимание.
|
| *ThBes*.FenKa.Depp* |
Posted: May 17, 2008 01:40 pm
|
|
10% фен ![]() Group: Members Posts: 23 Member No.: 173 Joined: May 17, 2008 |
Може би този беше първия филм с Джони който гледах.Беше ми много интересен,
тъжен си беше де.Аз оттогава си започнах да го харесвам,щот си изигра ролята повече от перфектно,даже маи по едно време пуснах една сълзичка.
-------------------- ![]() ![]() ![]() 1000000% I LOvE yOu******your TheBes FenKa |
| am.angelova |
Posted: October 19, 2008 02:12 pm
|
![]() 5% фен Group: Members Posts: 10 Member No.: 205 Joined: October 17, 2008 |
Гледах го преди няколко години и вече не си спомням нищо.Някой да знае от къде мога да си го сваля?
Стан:Оттук This post has been edited by stan_1994 on October 19, 2008 03:37 pm
|
| JohnnyDFan |
Posted: October 13, 2009 08:29 am
|
|
5% фен Group: Members Posts: 3 Member No.: 227 Joined: October 13, 2009 |
Без съмнение един от любимите ми филми и мисля, че това беше първият филм с Джони който гледах,макар и не целият, когато бях още в първи клас някаде...Но още от тогава си го спомням и всеки път като го дават го гледам.Джони е просто уникален, особено като се има в предвид, че това е една от първите му по-сериозни роли,просто е брилянтен...
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |