Forum Rules Atention!

1. Писането на кирилица е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Ако нямате инсталирана такава, можете да си я изтеглите от тук:http://store2.data.bg/dancc/phonetic_XP_BG_kb.EXE 2. Всякакъв FLOOD, SPAM или както и да го наречем е ЗАБРАНЕН! За flood (или "наводнение" в превод) се счита всяко мнение с по- малко от десет думи, като например "Опа!", "Извинявай!","И аз съм на твоето мнение" и така нататък. 3. Използвайте бутона "Edit" за да поправите мнението си, а не пишете напълно ново! 4. Не обиждайте други потребители и бъдете толерантни. 5. Размерът на аватара трябва да е не повече от 100x100, а ако искате картинка в подписа, тя не бива да е повече от 25000b . За всяко неспазване на правилата потребителят получава наказателни точки (техният брой се вижда под потребителското ти име и аватара). От администратора (klapauciusjd)

Reply to this topicStart new topicStart Poll

> :), :)
sL_naT115
  Posted: April 16, 2009 07:29 pm
Quote Post

5% фен

Group: Members
Member No.: 220

Аз сам го гледала ! Филма е наистина много хубав .. И мен доста ме зареби .. А Робърт Шон Ленард просто е невероятно сладак tongue.gif Филма наистина те кара да се замислиш и ти внушава велики идеи .. На мен лично много ми хареса smile.gif smile.gif [FONT=Arial]

PMEmail Poster
aqua
Posted: May 06, 2009 03:04 pm
Quote Post

30% фен
**

Group: Members
Member No.: 198

Кой филм? blink.gif

--------------------
Не ви познавам по лицата, а по душите..
PMEmail Poster
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Topic Options Reply to this topic Fast ReplyStart new topicStart Poll