| First Johnny Depp Bulgarian fan cite |
Search
Members
Calendar
|
| Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
|
|
Правила| Pages: (6) [1] 2 3 ... Last » ( Go to first unread post ) | ![]() ![]() ![]() |
| Меланхолия |
Posted: June 23, 2006 12:19 pm
|
![]() 60% фен ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderators Posts: 220 Member No.: 9 Joined: June 23, 2006 |
Нямаше нито една тема в секцията,а понеже това е мястото за "питане" си позволих да пусна първата.Надявам се,че няма проблем.
А,ето и първият ми въпрос: Още с регистрирането ми тук ми направи впечатление,че главната стрaница (както и всички други) се разширява. Не знам за останалите,но мен лично много ме изнервя и се чуда защо е така? Нарочно ли или прости някакъв проблем има? Не може ли да се оправи?
-------------------- ![]() |
| klapauciusjd |
|
||
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 1044 Member No.: 1 Joined: June 13, 2006 |
Какво имаш в предвид под "разширява се"? Искаш да кажеш, че когато заредиш форума, първата страница има повече теми или пък горе топика е прекалено голям (където е картинката от "Шоколад"?) ? Кажи, не мога просто да разбера какво точно те дразни. Ще го оправя веднага, щом схвана
||
| Меланхолия |
Posted: June 24, 2006 09:22 am
|
![]() 60% фен ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderators Posts: 220 Member No.: 9 Joined: June 23, 2006 |
Ми..не виждаш ли,че освен скролера от дясно илиза още един от долу...
Наистина не мога да го обясня както трябава,но си мисля,че се получава точно от картинката на "Шоколода"..Ако можеш я скаси от ляво и от дясно по малко...
| klapauciusjd |
Posted: June 26, 2006 11:18 am
|
||
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 1044 Member No.: 1 Joined: June 13, 2006 |
Да, от картинката е сигурно. Добре, ще го оправя тая седмица.
||
| arven |
Posted: August 23, 2006 06:23 am
|
![]() 5% фен Group: Members Posts: 3 Member No.: 17 Joined: August 23, 2006 |
И аз имам въпрос
Защо половината теми не ги виждам, а виждам само определени
-------------------- "Казано честно, да си грозен е по-приятно, отколкото да си красив.Защото се запазва за по-дълго и липсва напрежението от това, че трябва да запазиш красотата си"
![]() |
| Меланхолия |
Posted: August 25, 2006 04:01 pm
|
Виждаш най-новите теми,а старите са там,но просто не ти излизат.
Още като влезеш в дадена секция се вижда отдолу едно : Showing 1 of 1 topics sorted by... in...from На from избираш последното (the beginning) и ще ти се покажат всички теми... Дано ме разбра,че аз така го обясних...
| Pirate*girl |
Posted: October 05, 2006 04:28 pm
|
![]() 40% фен ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 159 Member No.: 20 Joined: October 05, 2006 |
Аз имам едно въпросче. Защо аватарите не бъдат увеличени на размер 100х100? Така ще се виждат по-добре според мен, а и стандартния размер е такъв
едит За въпроса на Арвен-за да не стават такива неща по-добре да се направят темите всички "from the begining". За тази цел след като се влезне в админ панела отива се на Manage Forums, след което се дава даден подфорум (settings) и там където пише Default sort key се дава Date of the last post. Така ще се показват всички теми и няма да има проблеми
-------------------- ![]() Well, then, I confess, it is my intention to commandeer one of these ships, pick up a crew in Tortuga, raid, pillage, plunder and otherwise pilfer my weasely black guts out! The way is shut...it was made by those who are dead....and the dead keep it...the way is shut...now you must die Because in all of the whole human race Mrs. Lovett there are two kinds of men and only two There's the one staying put in his proper place and one with his foot in the other one's face Look at me, Mrs Lovett! Look at you! No, we all deserve to die Even you, Mrs Lovett, even I! |
| betty |
Posted: October 24, 2006 11:48 am
|
![]() !!!No comment!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderators Posts: 701 Member No.: 19 Joined: September 12, 2006 |
betty: Eто и моят въпрос той не е свързан със сайта и е малко даже многа тъп но
-Как се правят линкове? klapauciusjd: Ами натискаш "http://" - бутона горе. И там въвеждаш линка. Например за форума: http://johnnydepp.forumer.com/ . След това въвеждаш някакъв текст на мястото, където пише "My Webpage"- напр. "Форум". И кликваш О.К. И това е. Много просто. И после който ти види темата, натиска върху думичката "Форум" и му се отваря линка. Извинявай, че така е излязло предишното ми обяснение, просто не знам какво е станало, май съм натиснала нещо грешно. Дано да разбираш от сегашното обяснение. betty:A ако линка е за песен филм снимка? betty:[URL=http://C:\Documents and Settings\Admin\Desktop\musik]музика[/URL] klapauciusjd: A... линк към твоя комптютър? Тогава е по друг начин. Натискаш долу, под мястото, където трябва да въведеп съобщението си, "Choose"- бутона до празното поле. И там си намираш файла (било то музика или филм) и натискаш "Open". И това е всичко. betty: може ли пак да ми обясниш за линк към песен как става защото аз бавно развиваща klapauciusjd: Да, спокойно. Ще го напиша по точки, може би ще е по- лесно. 1) Натискаш бутона "Choose", които се намира точно под онези имотиконки, които са ПОД поста. 2) Отваря ти се прозорец и намираш къде е файла, който искашп да качиш. Натискаш "Open" 3) Натискаш "Add Reply" и това е. betty: klapauciusjd: Ами чак сега разбрах, че при обикновените потребители няма такъв бутон. . betty:значи няма как да пускам линкове!? klapauciusjd: Да, и аз стигнах до този извод Вчера се опитвах около един час да оправя това, ама не стaва, тоест така си е зададено от самия форум. Сори, ама не става. И ако исакте да качите нещо, опитайте първо в някой друг сайт, след това дайте линк. Ако става, дай направо линк от мястото, където си го изтеглила. А ако е картинка, можеш да я качиш в www.bgphoto.net betty: Bсе пак мерси извинявай че ти скъсах нервите!!!
| klapauciusjd |
Posted: November 18, 2006 07:50 am
|
betty: Не знам как да пусна снимка
klapauciusjd: Всъщност не е трудно. Първо, намираш снимка в интернет. Най- лесно е с google, като напишеш името на филма и търсиш при "картинки". От там като намериш някоя, я кликваш и след това ти се отваря страницата, от където е извадена картинката. А над самата страница би трябвало да има нещо като прозорче от google и там е картинката в умален размер, а до нея пише "виж изображението в цял размер". Ти го натискаш и ти се отваря само каринката. тогава копирап адреса, който е нписан горе. За да постнеш картинката във форума, трябва да натиснеш бутона "IMG" и да paste- ваш линка. Това е.
| klapauciusjd |
Posted: November 18, 2006 08:03 am
|
betty: E и аз имам много клипчета, но не мога да ги пусна!
klapauciusjd: Влизаш в този сайт: My Video и там се регистрираш. След това само трябва да се логнеш и натсикаш върху "Add Video". От там намираш клипчето в компютъра ти и го ъплоадваш. А после, пускането на линк към филма тук става както и за другите линкове- с "[U R L]клипче[/URL]"
| betty |
Posted: November 18, 2006 08:52 am
|
![]() !!!No comment!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderators Posts: 701 Member No.: 19 Joined: September 12, 2006 |
тва е мн хубаво само че не мога да качвам клипчета формат wmm
| klapauciusjd |
Posted: November 18, 2006 11:04 am
|
Не знам какъв е този формат ".wmm", но може би имаш в предвид ".wma" (Windows Media Аudio/Video File). Или пък ".wmw"(Windows Media Wave). Какъв формат са твоите?
| betty |
Posted: November 18, 2006 12:22 pm
|
да тва второто
| klapauciusjd |
Posted: November 18, 2006 03:29 pm
|
Aми тогава значи не е клипче. Защото .wmw e само за звук. Поне аз до сега никога не съм виждала видео файл с такова разширение. Освен това- ти ли си го правила? Как? С коя програма? Защото по принцип повечето програми за такива клипчета и филмчета да си правиш имат опция накрая да си избирап формата, под който да запаметиш файла.
| betty |
Posted: November 18, 2006 03:33 pm
|
аз съм го правила с програмата Windows Movie MAker има си и снимки и звук!
Pages: (6) [1] 2 3 ... Last » |
![]() ![]() ![]() |