| First Johnny Depp Bulgarian fan cite |
Search
Members
Calendar
|
| Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
|
|
Правила| Pages: (6) « First ... 4 5 [6] ( Go to first unread post ) | ![]() ![]() ![]() |
| klapauciusjd |
Posted: May 22, 2008 05:13 pm
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 1044 Member No.: 1 Joined: June 13, 2006 |
Аз не бях обърнала внимание... Май го оправих
-------------------- ![]() |
| Mrs Killer |
Posted: May 22, 2008 05:23 pm
|
![]() По-лека От Въздуха ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderators Posts: 571 Member No.: 167 Joined: April 06, 2008 |
Браво.
Сега си имам нормален час....по другите форуми се още не е така....ама пък се тая.
-------------------- I was a child.A chlid so light,
I loved to catch rain in my fingers. I wanted to fly.I was so light! I wanted to touch rainbow with my wings. I was so light..I loved the sky. It was so bright.Like huge blue kiss.. I was too light..But not afraid. I left my body and hug the bliss. |
| klapauciusjd |
Posted: May 23, 2008 08:48 am
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 1044 Member No.: 1 Joined: June 13, 2006 |
Еми сиг не го оправят, понеже е малко сложно (зависи от хоста,де..) се тая, нали тук е добре
-------------------- ![]() |
| stan_1994 |
Posted: October 29, 2008 04:45 pm
|
![]() !!!No comment!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderators Posts: 659 Member No.: 108 Joined: December 23, 2007 |
Не мога да си сменя аватара. Отварям "аватар опшънс", натискам на "преглед", демек да си го кача от компютъра, и като натисна "ъпдейт аватар" ония писаници, дето ми са се явили, след като съм натиснала "преглед" на полето отляво на него, изчезват.
-------------------- The sky is full of clouds and
My world's full of people You got the different kinds, with different ways It would take a lifetime to explain Not one's the same So many different people So many different kinds So many many many different people For better or for worse, different people |
| Mrs Killer |
Posted: October 29, 2008 05:25 pm
|
![]() По-лека От Въздуха ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderators Posts: 571 Member No.: 167 Joined: April 06, 2008 |
Какви писаници бе?
Аз, примерно, натискам Ъпдейт аватар...и той уж не се качва, седи си старият...ама ми се показва след около един ден..
-------------------- I was a child.A chlid so light,
I loved to catch rain in my fingers. I wanted to fly.I was so light! I wanted to touch rainbow with my wings. I was so light..I loved the sky. It was so bright.Like huge blue kiss.. I was too light..But not afraid. I left my body and hug the bliss. |
| stan_1994 |
Posted: October 29, 2008 05:59 pm
|
![]() !!!No comment!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderators Posts: 659 Member No.: 108 Joined: December 23, 2007 |
Бе ти не ме разбираш, бе.
Не ми се обяснява. Няма значение, с тоя ше си остана. Не забелязваш ли как се на мене се случват некви уникални простотии във форумите - ту не мога да се регна, ту не мога да си сложа ав, ту не мога да си го сменя, или пък да кликна повече от два пъти, че да трябва да си играя да копирам страниците и прочее...
-------------------- The sky is full of clouds and
My world's full of people You got the different kinds, with different ways It would take a lifetime to explain Not one's the same So many different people So many different kinds So many many many different people For better or for worse, different people |
| aqua |
Posted: October 30, 2008 10:31 am
|
![]() 30% фен ![]() ![]() Group: Members Posts: 104 Member No.: 198 Joined: September 06, 2008 |
Аз дори и да спазвам големината на аватара, не всички ми се качват. Трябва да пробвам доста докато най-накрая ми разреши да си сложа един.
-------------------- Не ви познавам по лицата, а по душите..
|
Pages: (6) « First ... 4 5 [6] |
![]() ![]() ![]() |